Mors Dag menyn:

Förrätt:
Toast Skagen.

Varmrätter:
– Ugnstekt citronmarineras Siljanslax med dillkokt potatis och Hjortronsås.
– Helstekt Fläskfilé m rödvinsås, karl-Johansvamp, rostad potatis och pressgurka.

– Wallenbergare m potatis, ärtor och Lasses lingon.

– Kantarellpaj m nässlor och kantareller plockade i Kolarboskogarna.
– Västerbottenostpaj med räkor.

-Kycklingsallad(svensk) med krutonger och Ceasardressing.

-Trattkantarellsoppa med örtcreme.

-Veg. Kommer att finnas men är ej ännu bestämt.

Barn:
Hemlagade köttbullar med sås och potatis. Glass

Alla rätter serveras med nybakt bröd, sallad, dryck. kaffe och våra egna praliner.

Det finns massor av hemlagade desserter och bakverk, bla vår populära hemgjorda vaniljglass med Lasses varma hjortron.